Metode poučevanja v naši Glasbeni šoli

V Glasbeni šoli Lartko smo ponosni na svoje metode poučevanja, v katerih združujemo tradicionalne in moderne metode poučevanja.

Nenehno sledimo novostim in razvoju aktivnih oblik učenja in poučevanja. Vključujemo moderne in tradicionalne metode. Skozi celoten proces učenja dajemo poudarek aktivni vlogi učencev, ki omogoča, da se podaljša njihov čas aktivnosti pri pouku. Z metodo součenja je pasivnost učencev praktično onemogočena, domače samoučenje pa postane pestrejše in zanimivejše.  Zavedamo se, da je  v današnjem času rokovanje  z osebnimi računalniki, tablicami in pametnimi telefoni postalo nujno. Zato jih bomo kot nekakšno logično alternativo vključili v klasični pouk.
Vse uvedene novosti so skladne tudi z vizijo in poslanstvom naše glasbene šole, saj smo izobraževalna organizacija, ki nenehno prepoznava potrebe in zahteve družbe po znanju in spretnostih. S kakovostnim izobraževanjem omogočamo  pridobivati celovito znanje  za potrebe družbe in boljše življenje posameznika.

 

 

Želimo si, da bi našim učencem dali vsaj delček tega, kar je zapisano v naslednji povezavi. 

http://zastarse.si/2015/03/koliko-starsev-bi-danes-napisalo-taksno-pismo-ucitelju/

 

 

 

Koncert v cerkvi Sv. Florijana v Trzinu (32) Koncert v cerkvi Sv. Florijana v Trzinu (29) Koncert v cerkvi Sv. Florijana v Trzinu (18)

 


Deli s prijatelji

Copyright (c) 2021 - Glasbena šola Lartko, Zavod za glasbeno vzgojo, Šenturška Gora 25, 4207 Cerklje. DŠ: 21876606 | MŠ: 3548473000 - Vse pravice pridržane.
Dohodninska
donacija