Učitelji

Učitelji v GŠ Lartko so mladi ljudje, ki se vseskozi izpopolnjujejo in tudi sami dosegajo mednarodne uspehe, večina učiteljev je aktivnih tudi pri raznih skupinah in ansamblih, kar jim daje še več izkušenj, ki jih lahko predajajo učencem.

 Učitelji 2

Velik uspeh Glasbene šole Lartko je, da so bili kar trije učenci te šole sprejeti na Konservatorij za glasbo in balet v Ljubljani, kjer bodo nadaljevali svoje izobraževanje za poklicne glasbenike. Ena od učenk  Glasbene šole Lartko je bila sprejeta na Konservatorij za glasbo v Celovec, kar je zavidanja vredno.

 

V glasbeni šoli Lartko se izvajajo programi izobraževanja glasbenih inštrumentov:
klavir, kitara, flavta, saksofon, klarinet, trobenta, tuba, pozavna, rog, violina, klavirska in diatonična harmonika, petje, glasbena teorija in glasbene urice za najmlajše.

 

Učitelji 3

V Glasbeni šoli si želijo, da bi bil klic po izobraževanju mladih bolj slišan. Strmijo k razvoju novih metod poučevanja, da bodo z njimi učencem še bolj približali svet glasbe. V Glasbeni šoli Lartko se povsem strinjajo s Shakespearom, ki je zapisal: »Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.«

 

UČITELJI


Copyright (c) 2021 - Glasbena šola Lartko, Zavod za glasbeno vzgojo, Šenturška Gora 25, 4207 Cerklje. DŠ: 21876606 | MŠ: 3548473000 - Vse pravice pridržane.
Dohodninska
donacija